Cosmetisch arts Pieter Starrenburg

LOGO NL2018 rimpelspecialis

Rimpelconsult bij uw schoonheidssalon voor het verminderen van uw rimpels of het herstellen van volume

Rimpelconsult is een unieke privékliniek gevestigd in het hartje van Amsterdam. Wij bieden u niet-chirurgische behandelingen aan voor huidverbetering en het verminderen van rimpels en overmatig zweten. Dit doen wij door middel van Botox, vullers, oplosbare draadjes, PRP, TCA peel of hyaluronzuur. Wij volgen met regelmaat bijscholing, trainingen en congressen, zodat wij u een constante kwaliteit kunnen garanderen. Ook houden wij spreekuur in diverse schoonheidssalons.

Voor het behandelen van rimpels is het mogelijk om verschillende technieken te gebruiken.
Bij Rimpelconsult onderscheiden we de volgende mogelijkheden:

  • Botuline toxine: dit wordt direct in de gelaatsspier ingespoten, waardoor de betreffende spier verslapt en de spanning in de huid verminderd wordt.
  • Vullers: de rimpel wordt opgevuld door een stof onder de huid te spuiten. Daarbij is keuze uit tijdelijke vullers en semipermanente vullers. De tijdelijke vullers geven effect tot maximaal 1 jaar en zijn vooral geschikt voor gevoelige delen van het gelaat. De semipermanente vullers geven effect tot 2 jaar. Als het effect minder is geworden kunt u tijdens een vervolgbehandeling weer correcties laten aanbrengen op basis van uw gezicht op dat moment nodig heeft.

Voorafgaand aan de behandeling kijken we welke de beste oplossing voor u is en het meest natuurlijke resultaat geeft.

Contact opnemen
Heeft u nog verdere vragen over de injectables in Amsterdam en bent u benieuwd wat Rimpelconsult voor u kan betekenen? Vraag het eerst uw schoonheidsspecialiste. Ook kunt u daar altijd een vrijblijvende gratis afspraak maken, zodat u al uw vragen aan ons voor kunt leggen. Neemt u rechtstreeks contact op met Rimpelconsult dan worden al uw telefoontjes altijd door uw eigen dokter beantwoord, zodat u nooit iets aan een andere dokter uit hoeft te leggen.

Meer informatie
Voor meer informatie over onze injectables kunt u altijd even contact met uw schoonheidsspecialiste opnemen of even kijken op de website van Rimpelconsult:.https://rimpelconsult.nl/ of stuur een mail naar . Wij helpen u graag verder in overleg met uw schoonheidsspecialiste.

Prijzen
De prijs die voor u geldt wordt in het eerste consult met u afgesproken. Een vrijblijvende indicatie kunt u vinden op https://rimpelconsult.nl/prijzen/