Huidtherapie o.a. definitief ontharen

logo Health Laser Therapy kl

Huidtherapie bij De Salon
Vanaf 14 september 2018 is er een nieuwe samenwerking van start gegaan met Cosmetique Totale en De Salon. Cosmetique Totale bestaat uit kwaliteitsgeregistreerde HBO huidtherapeuten die werken met de meest geavanceerde lasermethodes. U kunt bij ons terecht voor de behandeling van:

Definitief ontharen
Een nieuwe revolutionaire ontharingstechnologie zorgt ervoor dat ongewenste haargroei, snel, makkelijk en pijnloos wordt verwijderd en niet meer terugkomt.”

Vervelende haargroei behoort nu tot het verleden!
Ingegroeide haren en snijwondjes van het scheren behoren dvm laserontharen tot het verleden. Bespaar tijd en geld en vertrouw op uw gladde, sexy en haarvrije huid! Bij ons komtde medisch specialist van Cosmetique Totale (lid NVH), ze kan elk lichaamsdeel veilig permanent laten ontharen.

De HBO huidtherapeut werkt met de geavanceerde lasers. Deze technologie is veiliger en effectiever dan de traditionele laser of IPL technieken. Cosmetique Totale is erkend door alle zorgverzekeraars. Veel behandelingen in het gelaat zullen dan ook worden vergoed.
Prijslijst ontharen

CT laserontharen kl CT SRA laserbehandeling kldefinitief ontharen actie cosmetiquetotale2 klkwaliteitsregister paramedicilogo NVH kl

En verder kunt u terecht voor:
• Couperose
• Pigmentvlekken
• Ouderdomsvlekken
• Huidverjonging / Rimpelbehandeling
• Huidverstrakking
• Littekenbehandeling 
• Kalknagels
• Striae

Cosmetique Totale werkt uitsluitend met hbo geschoolde en BIG geregistreerde huidtherapeuten, die tevens lid zijn van de beroepsvereniging NVH. Zo maken wij het mogelijk dat u voor veel behandelingen in aanmerking kunt komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Voor de behandeling van bovenstaande huidklachten maakt de huidtherapeut gebruik van de meest vernieuwde behandeltechnieken, zoals de Elos, Ematrix, Cosmopeel en Melapeel.

Interesse?
Bent u nieuwsgierig geworden en zou u graag willen weten welke behandeling bij u mogelijk is? Vraag dan nu bij De Salon een gratis en vrijblijvend consult aan met de huidtherapeut van Cosmetique Totale. Zij kan u precies vertellen welke behandeling bij uw huidklacht geschikt is en of u in aanmerking komt voor vergoeding van uw zorgverzekeraar. Ook kunt u voor het maken van een afspraak bellen met Cosmetique Totale: 085 9022080.
Meer info op www.inmodeclinics.eu of op www.cosmetique-totale.nl