Acne behandeling

Wist u dat acnebehandelingen door de meeste verzekeraars worden vergoed.
Acne is een vervelende aandoening wat psychisch veel klachten kan veroorzaken. Wanneer je acne goed behandelt. Kan er veel schade aan de huid worden voorkomen. Wat veel mensen niet weten, is dat de behandelingen (bijna) altijd vergoed worden door de verzekeraars. Kom naar De Salon voor een gratis vrijblijvend intakegesprek. We kunnen dan de locaties van de acne bepalen en een behandelplan opstellen. Je krijgt dan alle gegevens mee voor de verzekering, zodat je acnebehandeling door de verzekeraar wordt vergoed. 

  • Décaar acnebehandeling d.m.v. een Biopeeling
  • Acne fruitzuurpeeling

Wat is acne?
Acne vulgaris is de meest is de meest frequent voorkomende huidaandoening bij jonge mensen. Maar tegenwoordig hebben ook steeds meer mensen op latere leeftijd last van diverse acne soorten. Kenmerken zijn papels, pustels en comedonen (whiteheads en blackheads) die voorkomen op het gezicht, schouders, borst en rug.

Ongeveer 40% van de pubers en adolescenten lijdt aan deze aandoening. Vaak betekent dit een enorme psychische belasting. Acne is een aandoening die ontstaat door combinatie van factoren. De aanwezigheid van slechts één hiervan zal dus in het algemeen niet tot acne leiden maar als enkele factoren samen aanwezig zijn, versterken ze elkaar en kan acne het gevolg zijn. Om welke factoren gaat het hier:

  • Sterke keratinisatie (verhoorning) van de follikelwand
  • Verminderde loslating van hoorncellen
  • Verhoogde talgproductie
  • Micro-organismen
  • Propionibacterium

ACNE BEHANDELING
Alleen reinigen bij heel lichte acne. De behandeling kan voor optimaal resultaat worden uitgebreid met een peeling. Acne behandelingen worden door de meeste verzekeringen vergoed.
Voor resultaat altijd de producten ook iedere dag thuis gebruiken. In het begin iedere week behandelen in De Salon, daarna onderhouden.

Maak nu vrijblijvend een afspraak voor een gratis intake gesprek, huidanalyse en acne behandelplan.

anbos logo   pinnenjagraag1