Seizoensbehandeling

Nieuwe salon

LENTE
Reinigen, softpeeling, stoombehandeling, oneffenheden verwijderen, deelmassage van oor, nek en decolleté met een frisse lente massage olie, gezichtscupping, een zeer luxe rubbermasker wat een ware vochtbalans oppepper voor de huid is. De gezichtsbehandeling wordt afgesloten met een speciale jade cold stone roller of bij lagere temperaturen met hotstones. Inclusief luxe manicure behandeling met peeling, masker en pakking. Het geheel wordt afgesloten met een lichte dag make-up.

ZOMER
Reinigen met een frisse tonic, peeling, verfrissende koeldampbehandeling, oneffenheden verwijderen, deelmassage van het oor, de nek en het decolleté met een sprankelende zomer massageolie, een zeer luxe vochtinbrengend masker welke zal werken als een ware bescherming voor de huid. Je ondergaat de speciale ijsbollen massage welke een natuurlijke "botox" behandeling geeft. Indien gewenst wordt de behandeling afgesloten met een lichte zomermake-up incl. (gekleurde) dagcreme met factor 30.

HERFST
Reinigen, epileren, peeling met borstelapparaat, warmte kompressen, warme stoombehandeling, oneffenheden verwijderen, hotstone deelmassage van oor, nek en decolleté met een speciale ontspannings warme olie, oxygen ampulbehandeling met gevriesdroogde werkstoffen welke met ijsbollen wordt ingesluist, gezichtspakking met serum en handscrub met massage, warme handpakking.

WINTER
Reinigen, epileren of verven wenkbrauwen, diepte reiniging peeling met borstelapparaat, warmte kompressen, warme vapozone/stoombehandeling, oneffenheden verwijderen, ampul met ultra threapy insluizen, paraffine cellulose masker voor het gezicht, hotstonemassage van oor, nek en decolleté, , en warme paraffine handpakking met masker en scrub. incl oogmasker, 24 h creme

Aanmelden nieuwsbrief

anbos logo   pinnenjagraag1