Gezichtsbehandelingen

GEZICHTSBEHANDELING CLEAN 20 MINUTEN
Oppervlakte reiniging, vapozone/stoombehandeling, oneffenheden verwijderen "kort", huidanalyse of productadvies en 24 uurs creme.

GEZICHTSBEHANDELING DE SALON 50 MINUTEN
Reinigen, vapozone/stoombehandeling, dieptereiniging, oneffenheden verwijderen, masker, massage, huidanalyse + huidavies, 24uurs creme en lichte dag make-up.

GEZICHTSBEHANDELING CHI
100% pure en natuurlijke gezichtsbehandeling.
Geschikt voor alle huidtypes en huidklachten, roses voor de gevoelige en rijpere huid en lavender voor de jonge huid, vette huid en probleem huid.

GEZICHTSBEHANDELING FRUITZUREN PEELING
Fijne lijntjes worden direct minder diep. De peeling bevat 20% fruitzuur.

GEZICHTS VOCHTBEHANDELING
behandeling voor de droge, gevoelige, normale, gecombineerde en rijpe huid.

COSMETISCHE FACE-LIFT GEZICHTSBEHANDELING
Het skin masker in deze behandeling is een cosmetische face-lift voor gelaat of hals op basis van vitamines in combinatie met natuurzuivere aloe vera.

GEZICHTSBEHANDELING BIOLIFTING
De Biolifting behandeling trekt de huid direct strakker, mooi voor een feestje! fris en glad.

GEZICHTSBEHANDELING BOTANICAL PEEL
Deze peeling werkt huidvernieuwend, peelt de huid langzaam van binnen uit.
Geschikt voor grove porien, verstevigen, vette- en acne huid.

PIGMENTVLEKKEN BEHANDELING
Inclusief gratis reinigingsproduct. Kuur van 8 weken, 5 behandelingen.
Behandelingen hebben alleen resultaat wanneer thuis de producten ook gebruikt worden.

SEIZOENSBEHANDELINGEN:

LENTE
Reinigen, softpeeling, stoombehandeling, oneffenheden verwijderen, deelmassage van oor, nek en decolleté met een frisse lente massage olie, gezichtscupping, een zeer luxe rubbermasker wat een ware vochtbalans oppepper voor de huid is. De gezichtsbehandeling wordt afgesloten met een speciale jade cold stone roller of bij lagere temperaturen met hotstones. Inclusief luxe manicure behandeling met peeling, masker en pakking. Het geheel wordt afgesloten met een lichte dag make-up.

ZOMER
Reinigen met een frisse tonic, peeling, verfrissende koeldampbehandeling, oneffenheden verwijderen, deelmassage van het oor, de nek en het decolleté met een sprankelende zomer massageolie, een zeer luxe vochtinbrengend masker welke zal werken als een ware bescherming voor de huid. Je ondergaat de speciale ijsbollen massage welke een natuurlijke "botox" behandeling geeft. Indien gewenst wordt de behandeling afgesloten met een lichte zomermake-up incl. (gekleurde) dagcreme met factor 30.

HERFST
Reinigen, peeling met borstelapparaat, warmte kompressen, warme stoombehandeling, oneffenheden verwijderen, hotstone deelmassage van oor, nek en decolleté met een speciale winterwarme olie, ampulbehandeling met gevriesdroogde werkstoffen welke met ijsbollen wordt ingesluist, gezichtspakking en handscrub met massage, handmasker. dagcreme en dag make-up met Malu Wilz producten.

WINTER 
Reinigen, diepte reiniging peeling met borstelapparaat, warmte kompressen, warme vapozone/stoombehandeling, oneffenheden verwijderen, serum bio act if met ultra threapy insluizen, pakking voor het gezicht, hotstone, chocolade massage van oor, nek en decolleté, , 24H creme, lichte dag make-up en warme paraffine handpakking met masker. Extra anti rimpelbehandeling face cupping.