Tele'way

              

Littekenloos verwijderen van:
  • Tele's (gesprongen adertjes)
  • Fibromen
  • Wratten
  • Pigmentvlekken
  • Vetknobbeltjes en andere onregelmatigheden in de huid 
Vind je het ook zo storend als je in de spiegel kijkt die rode adertjes, pigmentvlekken, steelwratjes of andere huidoneffenheden?
Tele’way is een nagenoeg pijnloze behandeling met verbluffend en direct resultaat.
 
Door het onmiddellijke effect van de behandeling kan je al met één bezoek aan de salon verlost worden van die nare huidproblemen waar je al zo lang mee rond loopt. Geen enkele andere behandeling biedt dat! En dit is allemaal mogelijk door het gebruik van de wereldwijd unieke technologie USHF (Ultra Short High Frequency). Deze technologie wordt al jaren in de medische wereld gebruikt en is nu ook voor cosmetische doeleinden geschikt.
 
De voordelen van Tele’way:
Succesvolle behandeling bij vele verschillende indicaties. De huid wordt langdurig verbeterd. De behandeling is kort, heeft direct resultaat en kent geen bijwerkingen. Tevens is de behandeling nagenoeg pijnloos. De prijs van een Tele’way behandeling is op aanvraag.
Ter indicatie: € 29,99 per behandeling 10 min.
 

 

BEHANDELING TELE'WAY COUPEROSE VERWIJDEREN
Zichtbare adertjes kunnen gecoaguleerd worden. Dit is zeer nauwkeurig stollen van bloedvaatjes.

BEHANDELING TELE'WAY COUPEROSE MET PAKKING
Huid wordt behandeld met speciale koelingstherapie pakking van Alexandre Fabelle. Het verstevigt de verslapte vaatwandjes. Tele’way couperose behandelingen kunt u thuis voortzetten voor een optimaal resultaat.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en het maken van een afspraak voor een intakegesprek over de behandelmogelijkheden.

 
Aanmelden nieuwsbrief

de Salon

5.0

gebaseerd op 20+ reviews

Webshop button

anbos logo  pinnenjagraag1