Massages

 20200205 130605 kaars   20200205 130648 orchi

COMBIMASSAGE  bevat onder andere de volgende massages:

 • Klassieke ontspanningsmassage
  Heerlijk lekker ontspannen, even een moment voor jezelf, weer lekker in je vel en soepele spieren. Gun je lichaam een massage met ieder seizoen een andere heerlijk geurende olie.
 • Bamboe massage
  De bamboe massage is vooral gericht op ontspanning. Echter werkt het ook heel goed op de bloedsomloop. De bamboe massage helpt bij de afvoer van giftige stoffen. Bij spierkrampen is de massage een echte aanrader. De bamboe massage wordt gecombineerd met diverse andere massagetechnieken. In China bestaat de bamboemassage al eeuwen. In Nederland is de massage nog relatief nieuw. Tijdens deze massage worden de zenuwuiteinden in de huid en de oppervlakkige spieren geprikkeld met de bamboestok. Zo komt er meer zuurstof en voeding in de cellen terecht. En ervaar je een algehele ontspanning. Na de massage vol je je ontspannen, krachtiger, frisser en energieker.
 • Cupping therapie
  Met een cup wordt een vacuüm gecreëerd. Cupping maakt onderdeel uit van een behandeling maar kan ook als los staande therapievorm worden toegepast. De cups kunnen op specifieke aandachtspunten worden geplaatst voor maximaal 15 minuten. Ook kan er worden gekozen met de cups over de huid heen en weer te bewegen. Het plaatsen van cups zorgt voor activering van bloed en lymfestromen voor een betere doorbloeding. een betere doorbloeding zorgt vervolgens voor betere afvoer van gifstoffen en betere aanvoer van voedingsstoffen.

  De eerste paar keer kan de behandeling gevoelig zijn omdat het onderliggende weefsel verstoord is. Cupping werkt door in de diepte. Na een behandeling kunnen er rode tot blauw/zwarte plekken ontstaan. deze verdwijnen na een aantal dagen. Contra indicaties: koorts, griep, infectieziekten, bloedziekten, slechte algemene gezondheid, ernstige vaat aandoeningen, besmettelijke huidziekten, te veel pijn, uitputting, alocohol- en drugsgebruik, kanker (tijdens chemo of bestraling). Gedeeltelijk: ontstekingen, open wonden, blauwe plekken, blessures, wratten, trombose.
 • Hotstone massage
  Ervaar zelf het bijzondere effect van de warme basaltstenen. Je bent na afloop van de massage volledig ontspannen en de basaltstenen helpen direct bij pijnlijke en vastzittende spieren.
  Contra indicaties: koorts/griep/keelontsteking/te veel pijn/slechte algemene gezondheid/besmettelijke huidaandoeningen/kanker (tijdens de behandeling van chemo of bestraling)/ zwangerschap. Plaatselijk: wratten/trombose/spataderen/kneuzingen/fracturen.


BINDWEEFSELMASSAGE GEZICHT
Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Bindweefselmassage kun je het beste in kuurverband doen met eventueel voor snel resultaat een bijpassende gezichtsbehandeling en bijpassende producten.

GEZICHTSBEHANDELING EN LICHAAMSMASSAGE
Combineer beide elementen. Je gezicht heerlijk reinigen d.m.v. een enzymepeeling en vapozone gezichtsbehandeling, daarna heerlijk naar de sfeervolle massageruimte voor een ontspannende massage.

MOXA THERAPIE
Moxa is een plant Bijvoet (Artemisia Vulgaris). De plant heeft de naam gekregen omdat deze vroeger werd gebruikt ter voorkoming van blaren. Het kruid werd bij de voet in de schoen gestopt. De werkzame stoffen in de plant zijn oa. cineol ( versterkt de ontkrampende werking) en thujon (versterkt de doorbloeding). De vluchtige oliën werken oa. slijmoplossend, antiseptisch, krampverlichtend en desinfecterend. Het kruid wordt net boven het lichaam verbrand en de warmte die vrijkomt helpt bij een betere energiestroming in het lichaam en helpt bij klachten zoals kou(voeten/handen) en stijfheid. De moxa vlindermassage op de rug werkt ontspannend.

Aanmelden nieuwsbrief

de Salon

5.0

gebaseerd op 20+ reviews

Webshop button

anbos logo  pinnenjagraag1