Wellness arangementen

007 De Salon hoog kl

Duo behandeling - seizoensbehandeling
Kom gezellig met zijn tweeën naar de salon voor een gezichtsbehandeling. Jullie worden tegelijkertijd behandeld door één schoonheidsspecialiste. Als de één in het masker ligt wordt de ander gemasseerd etc. De behandeling is de seizoensbehandeling van dat moment. Kijk voor meer informatie in et menu gezichtsbehandelingen/seizoensbehandeling. Tevens staat er koffie/thee en zijn er heerlijke luxe tijdschriften om in weg te dromen. Epileren van wenkbrauwen en/of harsen bovenlip zijn los bij te boeken.

Wellnessbehandeling RELAX
Boek eens een ontspannende uitgebreide wellness behandeling welke bestaat uit:

Een handpakking
Nadat de handen een peeling hebben gehad en een hydraterende crème is aangebracht, worden de handen in warm paraffine gezet,waarna ze in handschoenen worden gewikkeld en de handen heerlijk verwarmd blijven. Door het sauna effect wordt de crème optimaal opgenomen in de huid, je handen zullen zachter aanvoelen en er verzorgder uitzien dan ooit.

Halspakking
Na een gentle peeling van de hals, wordt een verzorgende halscrème aangebracht. Daar overheen wordt een paraffine laagje gebracht, zodat de werkstoffen goed opgenomen kunnen worden in de huid.

Gezicht
Nadat je gezicht is gereinigd krijg je een gezichtsmasker speciaal afgestemd op je huidconditie.

Voetmassage & peeling
Tijdens de werking van de pakkingen en het gezichtsmasker,krijgen je voeten een peeling en worden ze heerlijk gemasseerd.

Hot of cold stone beenmassage
De benen worden met hot of cold stones gemasseerd, hotstones hebben een ontgiftende en een intens ontspannende werking.

Decolleté-, nek-, hals-, gezicht- en oormassage
Nadat het gezichtsmasker en de halspakking zijn werking hebben gedaan wordt de behandeling afgesloten met een ontspannende massage met lavendelgeur. Lavendel is rustgevend, helend en kalmeert. Laat je verwennen met deze complete wellness behandeling, even tijd voor jezelf.

Verwenarrangement CHOCOLADE
Deze wellness behandeling bestaat uit:
  • Reinigen van gezicht
  • Chocolade peeling voor het gezicht en lichaam
  • Chocolade masker voor het gezicht
  • Chocolade massage voor gezicht,lichaam en een speciale ontspannende hoofdhuidmassage
Chocolade: Wie zich met een laagje "donker goud" laat verwennen, krijgt niet alleen een heerlijke ontspannen huid, chocolade bezit ook nog eens onvermoede afslankende effecten. De chocolade wellness behandeling geeft een gevoel van welzijn, laat spanningen los en stimuleert de zintuigen.