Dermaroller

collageenpoeder en deraroller aangepast formaatthuisroller.png

 NU IN DE AANBIEDING: DERMAROLLER + COLLAGEENPOEDER € 41,99 THUISKUUR VOOR 6 WEKEN.

Effectief bij:
  • Huidverslapping
  • Rimpels
  • Littekens
  • Striae en Cellulitis
Wat is de Derma Roller nu precies?
De Derma Roller is een cilinder met 192 minuscule naaldjes die in uw opperhuid gecontroleerd kleine gaatjes aanbrengt. De Derma Roller maakt uw huid strakker, gladder en geeft een prachtige matte teint. Uw huid is een levend orgaan, de micro openingen zetten uw eigen fibroblasten aan tot aanmaak van collageen en elastine. U merkt het al binnen een week dat uw huid gladder en strakker wordt. Met het Hyaluronserum wordt uw huid voller en strakker.

Dubbele werking
De kleine prikkeltjes stimuleren uw eigen aanmaak van collageen en elastine. Collageen en elastine zijn in uw huid verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit. Lijntjes en rimpels ontstaan door een tekort aan elastine en collageen. De Derma Roller zorgt voor een verhoogde productie van deze stoffen en daarom ziet u al na 1 week dat de lijntjes en rimpels vervagen. De 192 naaldjes creëren duizenden micro kanaaltjes tot in de diepere huidlagen. Hierdoor is de effectieve opname van werkzame stoffen uit crèmes e.d. 100x groter dan bij normaal gebruik. Alle crèmes beginnen nu pas goed te werken en je voelt gewoon hoe de werkstoffen worden opgenomen. Je voelt het en je ziet het.

Littekens en striae, een verbluffend resultaat
Behandeling van littekens en striae was tot op heden zeer moeilijk. Omdat de micro naalden van de Meso Roller aanzetten tot cel vernieuwing is dit een zeer effectieve methode. Harde littekens worden weer zacht, oneffenheden in de huid verminderen zichtbaar en kleurafwijkingen zoals bij striae zie je verdwijnen. De behandeling is helemaal effectief als tegelijkertijd Repair Serum wordt aangebracht.

Het antwoord op Cellulitis
De naaldjes van het “chirurgisch staal” van de Derma Roller activeren de verbranding in de vetcellen. Samen met het Lypolyse Serum wordt het vet afgebroken. Hierdoor vermindert de cellulitis binnen enkele weken zichtbaar.

Gezichtsbehandeling met Dermaroller 0.5
Desinfecteren van de huid, hyaluronzuur-serum aanbrengen, behandeling met dermaroller 0.5, hyaluronzuur-serum, luxe masker, massage en als afsluiter een vochtrijke en herstellende crème. Na de oppervlakte reiniging komt de dermaroller met 200 minuscule kleine naaldjes deze rollen we over de huid. De roller maakt de huid strakker, gladder en zorgt voor egale matte tint. Je huid is een levend orgaan, de openingen gemaakt door de roller zetten je eigen * fibroblasten aan tot aanmaak van collageen en elastine. Thuis zet je deze behandeling voort.

*Fibroblasten zijn cellen in het bindweefsel. De belangrijkste functie van de fibroblasten is de aanmaak van collageenvezels. Dit zijn niet rekbare vezeltjes die voor stevigheid van onze weefsels zorgenThuis kun je de behandeling voortzetten met een thuisroller incl. serum Hyaluronzuur 1% Repair serum 15 ml.
 
 
 
 
Aanmelden nieuwsbrief

de Salon

5.0

gebaseerd op 20+ reviews

Webshop button

anbos logo  pinnenjagraag1