Over De Salon

   wachtkamer 2 behandelstoelen                                                       

 

 

 

Mijn naam is Astrid Telussa-Smit. Dé schoonheidsspecialist voor huidverbetering.
Ik ben lid van de ANBOS en gediplomeerd KOC schoonheidsspecialist met een acne specialisatie (vergoeding door verzekering).

Mijn andere specialisaties zijn o.a. massages oa. hotstone, bamboe, cupping, moxa, pitjit en de klassieke massage, wellness behandelingen, waxing/harsen, couperose , rosacea behandeling en het littekenloos verwijderen van huidbobbels, tandenbleken, werken met diverse huidverbeterende peelings.

De Salon is gevestigd in het Quality Life Center te Krimpen aan den IJssel in de Krimpenerwaard, nabij Rotterdam. In het Quality Life Center bevinden zich diverse bedrijven zoals een kapper, pedicure, spray-tan-en wimperextensions specialist en nagelstylist.

In deze hectische, drukke tijden hebben vrouwen steeds meer de behoefte om even tot zichzelf te komen, maar het zijn zeker ook de mannen die steeds vaker de weg naar de schoonheidssalon vinden om even te ontstressen en te ontspannen. De Salon biedt in haar verscheidenheid van gezichtsbehandelingen, massages (o.a. hotstonemassage) en lichaamsbehandelingen zoals pakkingen de ideale mogelijkheid om even lekker te ontspannen. Het vermindert stress en draagt direct bij aan een gezonde uitstraling.

De Salon is gespecialiseerd in huidverbetering. De Salon kan jouw huid op verschillende manieren verbeteren. Een grauwe huid kan weer stralen, een verslapte huid vindt haar stevigheid weer terug. Iedere huid heeft zijn eigen manier van behandelen. Om precies te achterhalen welke behandeling voor jouw huid het meest geschikt is beginnen we met een uitgebreide huidanalyse. Hierdoor weet je precies wat jouw huid nodig heeft, zodat je na de behandeling het beste resultaat zult zien.

Zo kun je o.a. terecht voor acne-, pigment-, couperose -en anti-rimpel behandelingen. Ook voor het littekenloos verwijderen van gesprongen adertjes, fibromen, steelwratjes, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en vetbobbeltjes kun je bij de Salon terecht. De Salon adviseert en begeleidt je in alle aspecten van huidverzorging en huidverbetering voor zowel in de Salon als voor thuis.

De Salon werkt met hoogwaardige kwaliteit cosmeticaproducten en de nieuwste apparatuur.

Om je in alle rust te kunnen helpen vinden de behandelingen alleen op afspraak plaats.
Kies een behandeling uit en mail direct voor een afspraak naar . Want je weet, van uitstel komt ............Je hebt het altijd zo druk, dus gun jezelf gewoon dat stukje luxe en tijd voor jezelf.

Graag tot ziens in de Salon.
Astrid Telussa-Smit