Over De Salon

                                                            

 

 

 

Mijn naam is Astrid Telussa-Smit.

Dé orthomoleculair schoonheidsspecialist voor huidverbetering,massage,voeding en voedingssupplementen. Sinds 2020 heb ik mijn studie afgerond als orthomoleculair therapeut, dit combineer ik met acne, rosacea, huidveroudering, burn out, detoxen, vermoeidheid, gewichtsbeheersing, overgang, hormonen, hooikoorts en lekker in je vel zitten in het algemeen door de juiste voeding. Op de maan-, woens- en vrijdag is de Salon geopend voor huidverbetering, massage en tandenbleken. (afspraak via de online agenda)  Op de dinsdag en donderdag kun je terecht voor een consult bij mij, orthomoleculair adviseur(afspraak alleen via email  ) 

Ook zijn er diverse online cursussen onder de naam HEALTHYFOODCHOICE.
Ik ben lid van de ANBOS en gediplomeerd KOC schoonheidsspecialist (2003) met een acne specialisatie (vergoeding door verzekering).

Mijn andere specialisaties zijn o.a. massages oa. hotstone, bamboe, cupping, moxa, pitjit en de klassieke massage, wellness behandelingen, waxing/harsen, couperose , rosacea behandeling en het littekenloos verwijderen van huidbobbels, steelwratten en pigmentvlekken,tandenbleken, werken met diverse huidverbeterende peelings en verkoopproducten.

Ik heb een geweldige webshop gemaakt, zodat je rustig alle verkoopproducten kan bekijken en bestellen.

De Salon is gevestigd op de Groenendaal 18 te Krimpen aan den IJssel in de Krimpenerwaard, nabij Rotterdam.

In deze hectische, drukke tijden hebben vrouwen steeds meer de behoefte om even tot zichzelf te komen, maar het zijn zeker ook de mannen die steeds vaker de weg naar de schoonheidssalon vinden om even te ontstressen en te ontspannen. De Salon biedt in haar verscheidenheid van gezichtsbehandelingen, massages (o.a. hotstonemassage) en lichaamsbehandelingen zoals pakkingen de ideale mogelijkheid om even lekker te ontspannen. Het vermindert stress en draagt direct bij aan een gezonde uitstraling.

De Salon is gespecialiseerd in huidverbetering. De Salon kan jouw huid op verschillende manieren verbeteren. Een grauwe huid kan weer stralen, een verslapte huid vindt haar stevigheid weer terug. Iedere huid heeft zijn eigen manier van behandelen. Om precies te achterhalen welke behandeling voor jouw huid het meest geschikt is beginnen we met een uitgebreide huidanalyse. Hierdoor weet je precies wat jouw huid nodig heeft, zodat je na de behandeling het beste resultaat zult zien.

Zo kun je o.a. terecht voor acne-, pigment-, couperose -en anti-rimpel behandelingen. Ook voor het littekenloos verwijderen van gesprongen adertjes, fibromen, steelwratjes, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en vetbobbeltjes kun je bij de Salon terecht. De Salon adviseert en begeleidt je in alle aspecten van huidverzorging en huidverbetering voor zowel in de Salon als voor thuis. Zowel van buiten en binnen. (gezichtsbehandeling,verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voeding)

De Salon werkt met hoogwaardige kwaliteit cosmeticaproducten, supplementen en de nieuwste apparatuur.

Om je in alle rust te kunnen helpen vinden de behandelingen alleen op afspraak plaats.
Kies een behandeling uit in de online agenda op deze website of mail direct voor een afspraak naar . Want je weet, van uitstel komt ............Je hebt het altijd zo druk, dus gun jezelf gewoon dat stukje luxe en tijd voor jezelf.

BEN JE KLAAR OM TE INVESTEREN? OM  DE BESTE  VERSIE VAN JEZELF TE WORDEN, MAAK DAN DIRECT EEN AFSPRAAK VOOR HUIDVERBETERING, MASSAGE  EN/OF VOEDINGSADVIES VAN JE ORTHOMOLECULAIR ADVISEUR.

Graag tot ziens in de Salon/ HFC
Astrid Telussa-Smit

de Salon

5.0

gebaseerd op 20+ reviews

Webshop button

anbos logo  pinnenjagraag1